keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

Just checking

Tällä blogilla on blogilistalla 37 tilaajaa, google readerissa 12 ja sitten ehkä mahdollisesti myös jotain omia reittejään tulevia lukijoita. Hei, keitä te ootte, te joita en tunne? Ja onko teillä ehkä blogeja joista en ole tietoinen, enkä siksi osaa tulla vastavierailulle? Nyt saa (mut ei oo pakko jos ei haluu) mainostaa itseään tai sanoa vaan moi, vaikkei blogia oisikaan!

10 kommenttia:

... kirjoitti...

Moro.

Maria kirjoitti...

Ihana kuva :)
Mä tunnustan tilaavani sekä Readerin että Blogilistan kautta... Varmuuden vuoksi, ettei jää yksikään postaus väliin.

Minja kirjoitti...

Moi Natina! Sun blogia mä muuten käynkin ihan säännöllisesti lukemassa, vaikken varmaan oo tainnut koskaan siellä mitään sanoa. :)

Mymskä, joo, epäilinkin, että osa tilaajista on varmaan samoja. Itelläni on kans blogilistalla tilaukset yhä olemassa vaikka oonkin siirtyny melkein vallan kokonaan readeria käyttään.

eudokia kirjoitti...

Moi! Olen lukenut blogiasi jo aika kauan, mutta en ole kova kommentoimaan blogeja yleensäkään, joten tämä taitaakin olla täällä ensimmäinen kerta.

Minja kirjoitti...

Moi Eudokia! :)

Toni kirjoitti...

Mä luen tätä kans.Omaani en oo päivittäny taas pitkään aikaan. Ei vaan osaa jotenki aloittaa taas. Jospa se tästä. Mut niin, oon lukenu jo pitkään sua.

Minja kirjoitti...

Toni, sun blogia luenkin kans. Tai lukisin, jos siellä tapahtuis jotain. :)

Haahis kirjoitti...

Hah, et sä musta niin vaan pääse! :)
Tosin en oo käynyt täällä ainakaan tsiljoonaan vuoteen. Enkä mä taida osata tota uudenkarheaa omaa blogia enää edes käyttää. Plääh.

Minja kirjoitti...

Hahaa, hei Haahis!
Olipas iloinen yllätys nähdä sun nimi täällä. Toivottavasti sitä tapahtuu taas useemminkin. :)

Piiska kirjoitti...

Ja minäkin täällä, vanha tuttu... Blogilistan kautta seurailen.