maanantai 13. syyskuuta 2010

30 biisiä - 13. päivä


Day 13 - A song that is a guilty pleasure

Tästä ei kai missään vaiheessa ollut kovin rock-uskottavaa tunnustaa tykkäävänsä, mutta tykkään silti. Tää on kyllä vähän vanha juttu, mutta en keksi just tämän hetken tykkäämisistä mitään sellaisia, mistä "ei saisi" tykätä. Ja minähän sitäpaitsi saan tykätä ihan just siitä mistä haluan.






4 kommenttia:

Mymskä kirjoitti...

Mä en oikein tajua tätä quilty pleasure-juttua. Yritin miettiä mikä olisi sellainen, mutta en keksi. Kun minusta kaikki mitä kuuntelen on hyvää (en kai mä muuten kuuntelisi?), eikä sitä tarvitse puolustella tai hävetä. Sitä paitsi: ketä kiinnostaa joku rockuskottavuus? Mun mielestä kaikkein cooleinta on tunnustaa pitävänsä siitä mistä pitää. Mitä se kenellekään kuuluu?

Eik tää biisi niin hirveän huono ole, uskottavaa tai ei.

Minja kirjoitti...

No sanopa muuta, sitähän mäkin vähän yritin sanoa, että saan tykätä ihan mistä mua huvittaa. :)
Mut kun joku on tähän meemiin tämmöisenkin kohdan keksinyt, niin pakko oli sit väkisin jotain vääntää.

Se uskottavuusasiakin koski ennemmin kai tätä bändiä, kuin biisin huonoutta. Nää on nää tamperelaisbändit, kuten Lovex, Uniklubi, Negative ja mitä näitä nyt on, kun ne on niitä mistä teinit tykkää, niin sit tuntuu, että periaatteesta pitää dissata niitä. Siis muut dissaa, minä olen aina ollut sitä mieltä, että oman kylän poikia pitää aina kannattaa! :)

Mymskä kirjoitti...

Mä en voinut lähteä tähän mukaan siksi, kun otan tällaiset liian vakavasti.

Minja kirjoitti...

Tässä on kieltämättä kyllä muutama ärsyttävä kohta tässä meemissä, tän päiväinen ehkä just pahin. Mietin tätä itseasiassa pari päivää, ja keksin tän biisin ihan väkisin (kerran vaihdoinkin) siinä vaiheessa, kun päätin, että nyt loppuu jahkailu ja kirjoitan tän postauksen.