keskiviikko 29. syyskuuta 2010

30 biisiä - 29. päivä


Day 29 - A song from your childhood

Pakko laittaa kaksi biisiä. Ensimmäinen on vuodelta -84, jolloin olin 9 ja toinen vuodelta -85, jolloin olin 10. (tai oikeistaan.. minähän olen syntynyt loppuvuodesta, joten vuonna -84 olen ollut suurimman osan vuodesta 8 vuotias.. ja niin poispäin, mutta jotenkin se nyt on ollut tapana ilmoittaa se ikä, mitä aina kyseisenä vuonna täyttää)








Tykkäsin näistä silloin ja tykkään yhä.

3 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

6-vuotiasta minua pelotti toi Duran Duranin video. :D
Falcossa taas oli jotain kiehtovaa.

Mymskä kirjoitti...

Nyyh, mä olin aloittanut yläasteen näiden aikaan... Tämä musameemi on hyvin näyttänyt sen, että ikäeron ei tarvitse olla suuri ja se voi silti olla suuri. Just kävin Tiinallakin samaa huokailemassa.

DD oli vähän aikaa mun suosikki kuudennen luokan aikaan, mutta sitten tuli Stray Cats eikä mikään ollut enää ennallaan :)

Minja kirjoitti...

Tiina, mä olin jo sen verran iso, että mua ei pelottanut, päinvastoin. Mulla on sellanen tunne, että tuo wild boys-video ja biisi on ehkä ensimmäisiä syypäitä mun ajautumiseen rokin tielle. Siitä se ajatus sitten lähti. :D

Mymskä, totta, just noissa ikävuosissa se ikäero on ollutkin suurimmillaan. Kun ala-asteelaisen ja yläasteelaisen maailmat oli jo niin erilaisia.