lauantai 18. syyskuuta 2010

30 biisiä - 18. päivä


Day 18 - A song that you wish you heard on the radio

Olen viettänyt tämän aamun kurkkukipuisena, kuunnellen My Chemical Romancea ja omasta Gerard Waysta haaveillen. Joten mikäpä olisi sen parempi valinta tähän kuin MCR:n I'm not okay. Ehkä tätä on soitettukin radiossa, mutta minä en ainakaan ole kuullut. Luultavasti olen kuunnellut väärää kanavaa.

Gerardissa on se iloinen asia, tällaiselle aina liian nuorista pojista viehättyvälle, että se näyttää nuorelta, mutta on oikeasti vain 2 vuotta minua nuorempi. Jei! Paitsi tämä video on jo kuusi vuotta vanha, mutta aika nuorelta se näyttää nykyäänkin.




My Chemical Romancen uuden levyn trailerissa Gerardilla on muuten ihana punainen tukka! Tuollaisen punaisen minäkin olisin tahtonut.




Ja sitten vielä aasinsilta Gerardista True Blood-sarjaan. Parissa jaksossa mukana ollut Godric-vampyyri muistutti minusta jonkin verran Gerardia blondikautenaan (henk.koht. pidän kyllä enemmän tummatukkaisesta Gerardista). Ja sen vaan tahdon sanoa, että sitten kun vihdoin, VIHDOIN, sarjaan saatiin yksi vampyyrihahmo, joka oli minusta kiehtova, niin eikö se pitänyt mennä tappamaan pois melkein heti. Ihan epistä.

6 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Ei kun Eric on eri kiehtova. Sä et nyt taas tajuu!

Tää Gerard Way -juttu tuli mulle kyllä ihan yllätyksenä. En olis osannut odottaa.
Oli pakko googlata kuka on Gerard Way (ennen kuin luin kirjoituksen loppuun) ja ajattelin mielessäni, että se voisi olla joku kodinkone. Kuulostaa vähän joltain kaakaokoneelta.

Minja kirjoitti...

Ai, mä aattelin, että se ois itsestään selvää, että Gerard liittyy yhtyeeseen mistä puhutaan, niin en edes älynnyt tarkentaa.
Mitenkä se nyt niin yllätyksenä tuli? Samaa kamaa, musta pörrötukka ja kajalit silmissä. Se ei vaan ehkä oo ihan niin vouhotusihku kuin jotkut muut, niin en oo tullut maininneeksi koskaan. :D

Minja kirjoitti...

Ai niin, ja piti nauraa.. kaakaokone? :D

Tiina kirjoitti...

No, ehkä siksi, että mun mielestäni toi on jotenkin pelottava pienine hampaineen ja nenineen. :D
Siis olishan se Gerard voinut olla niistä joku muukin kuin laulaja. Siksi oikeestaan googlasin, koska ei siis käynyt mielessäkään, että se voisi olla se laulaja.

Kurkkukipu -> lauantai vietetty haaveillen omasta Krupps-laitteesta, joka olis varmaankin vekotin jolla saa kuuman kaakaon valmiiksi kuppiin vaahdon kera.

Tiina kirjoitti...

Koneen slogan: "Enjoy it the gerard way".

Minja kirjoitti...

:D hieno slogan.

Musta sillä on ihan normaalin kokoiset nenä ja hampaat.

PS. Tein ihan ite ton kuvakollaasin Godricista ja Gerardista. Ei niitä valmiiks oltu missään vertailtu. :)