torstai 29. huhtikuuta 2010

Kuinka Alexi Laihosta tuli maailman paras kitaristi?

Mietin tässä, että minkähän takia naistenlehtien kannessa on useimmiten jonkun naisen kuva? Miksi ei miehen? Tuli vain mieleen, kun ostin tänään ekaa kertaa elämässäni Image-lehden. En tiedä onko sitä erityisesti suunnattu jommalle kummalle sukupuolelle, mutta muistaakseni sitä jossain vaiheessa mainostettiin ehkä hiukan miehiä kiinnostavana lehtenä. Saatan olla väärässä. Ainakin lehden tekijäjoukosta iso osa on miehiä.

No, kuitenkin. Lehden kannessa komeileva Alexi Laiho sai joka tapauksessa helposti kiinnostukseni heräämään. Normaalisti en juuri kaupassa lehtihyllyjä edes vilkuile. Ja kun lehti näytti olevan vielä sopivasti alennuksessakin, niin mukaanhan se lähti.

Että tuli vaan mieleen, jotta jos naistenlehdetkin laittaisivat useammin kanteensa mukavia miehenkuvatuksia, niin saattaisipa huomioini kiinnittyä niihin nykyistä helpommin.

Ai niin, ja vastaus tuohon otsikon kysymykseen selviää ilmeisesti lukemalla se Image. Itse en ole vielä lukenut, joten en voi jakaa tätä tietoa kanssanne. Sori.

2 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Vai vaatimattomasti maailman paras. :D

Se on kai joku tutkittu asia, että nainen lehden kannessa myy paremmin kuin mies. En ymmärrä miksi.

Minja kirjoitti...

Niin mäkin muistelisin lukeneeni joskus jostain niin. Tuntuu hassulta ajatukselta silti. Kyllä mä mieluummin ostaisin lehden jonka kannessa ois vaikka Samuli Vauramo kuin joku Kiira Korpi. :D