perjantai 16. huhtikuuta 2010

♪♫♪♫

Keskiviikkoisen kuva-arvoituksen kaikki kaksi vastaajaa olivat kumpikin ihan oikeilla jäljillä, Tinka vähän paremmin tosin kuin Marko, koska "keskustorin kuve" on kuitenkin aika epämääräinen käsite. Iso tori, paljon kuvetta. :) Onnea voittajille, kummallekin lähtee täältä telepaattisia hyvän mielen ajatuksia palkinnoksi.
Kuva on siis Raatihuoneen Kauppakadun puoleiselta seinältä. Ja mielestäni siinä oven päällä lukee "rahatoimikamari".

Lisäksi tiistaisen postauksen kommenteissa meillä oli varsin mielenkiintoinen keskustelu Herra B:stä. Maailma on taas niin pieni, tai Tampere ainakin. Ja muistan kerran kirjoittaneeni vanhassa blogissa, että B:stä kirjoittamisessa en ole niin turhan varovainen, koska se tuskin tunnistaisi itseään näistä kirjoituksista. Mutta, pahoin pelkään, että jos se olisi nyt pätkähtänyt tänne lukemaan noita kommenttiosaston juttuja, niin saattaisi kyllä tunnistaakin. Mutta sovitaan, että se ei käy täällä, ja jatketaan kirjoittelua entiseen malliin, jookos?

Viime aikoinahan en tosin ihan niin kovin ole siitä enää kirjoittanut, kun se sekoamiseni on vähän niinkuin tasaantunut sellaiseksi "tuolla se taas menee, on se vaan söpö, kiva nähdä sitä taas"-tyyppiseksi meiningiksi. Näin sen muuten viimeksi tänään. Tsih tsih.

Silloin alkuaikoinahan me törmäsimme toisiimme nimenomaan kaikkialla muualla paitsi busseissa, joten tämä ei ole siis sellainen "bussikuski tervehtii autoon tulevaa matkustajaa ja nyt se onneton luulee olevansa jotenkin erityisesti huomioitu"-tarina. Vaan osuimme vastatusten keskustorilla lähes joka aamu, kun odottelin bussia ja se jalkautui muuten vaan sinne, ja sitten satunnaisesti myös päiväsaikaan keskustori/hämeenkatu-akselilla.. ja jos se katsoi ihan joka ikinen kerta silmiin ohi kävellessään, ja joskus hymyilikin, niin vähemmästäkin sitä sekoaa tyttöparan pää.

4 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Oisin määkin tienny mistä se kuva on otettu, mutta aattelin, että annan nyt muillekin vähän tsäänssejä. :P

Minja kirjoitti...

No mä tiesin, että sä tiedät, kun sitä muistaakseni kerran yhdessä tavattiinkin, että mitä siinä lukee. :)
Melkein meinasin laittaakin siihen, että Tiina ei saa vastata! :D

Tinka kirjoitti...

Muah hah. Mutta moonki enempi turisti tässä kaupungissa edelleen :D
Enpä olis arvannu saati tienny, että se kuva on just siltä puolen. Menen turhan usein siitä ohi, niin on liian lähellä, että sen näkis.
Ja nyt kun sanoit, mitä siinä lukee, niin ..joo, niin taitaa lukea.

Joka kerta, kun yleisönosastoissa sun muissa haukutaan aina kaikki TKL:n kuskit, muistan mielessäni tämän herra B:n -- koska sehän ihan puolueettoman oikeasti ansaittis kiitokset :]

Aamut lähti aikoinaan loistavasti käyntiin, jos se sattu menomatkalle. On sillä semmonen vaikutus ;)

Minja kirjoitti...

No mut osuit oikeeseen rakennukseen, sehän riittää. Meillä niin pilkun tarkkoja olla näistä vastauksista. :D

Ja voin lohduttaa, että mä oon asunut tampereella koko ikäni, eikä oo kauaa kun itekin vasta ekan kerran näin tuon tekstin. Pitäs varmaan useemmin katella ympärilleen kun kulkee kaupungilla.