maanantai 26. huhtikuuta 2010

Tyttöpostaus

Tajusin juuri, että tässä blogissa puhutaan ihan liikaa miehistä ja ihan liian vähän naisista. Kaikillehan nyt on varmasti tullut selväksi millaisista miehistä täällä tykätään, mutta naismakuni on jäänyt kyllä ihan hämärän peittoon. Älkääkä ymmärtäkö väärin, olen ihan umpihetero, mutta pystyn silti sanomaan jos pidän jotain naista kauniina, viehättävänä persoonana. Siksipä päätin listata omat suosikkinaisnäyttelijäni tähän. Suosikkiuteen vaikuttaa näyttelijäntaitojen lisäksi paljon ulkonäkö, tyyli ja persoonallisuus, sellainen kokonaisuus, että voin vain sanoa, että "olisinpa itsekin noin viehättävä"!

Tässäpä nämä, satunnaisessa järjestyksessä:

Kate Winslet

Sienna Miller

Julia Stiles

Cate Blanchett

Juliette Lewis

Zooey Deschanel

Juliette Binoche

Mitäs tähän sanotte?
Ja keistäs itse tykkäätte?

PS. Varmaan jäi joku ihana puuttumaan, mutta nämä tuli nyt mieleen.

12 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Julietet Binoche ja Lewis on ihania!
Ja Julianne Moore on upea.

Ja sitten loput minun suosikit taitaa olla noita vanhoja Tähtiä.

marko77 kirjoitti...

Hei, missä on Jen Aniston? ;) Julia Stiles on kyllä namipala - hyvä, että nuo Bournet tulee nyt uusintoina (saa hieman silmäniloa).

Tiina kirjoitti...

Mä voisin miettiä omaa listaani kanssa. Tässä on vaan se ongelma, että kun yrittää miettimällä miettiä, niin ei keksi ketään. Sitten niihin vaan törmää.
Mutta toi Zooey Deschanel on kyllä tosi söpö.

Minja kirjoitti...

Mymskä, siitä sitten vaan listaamaan omat tähdet, vaikka ois kuinka vanhoja! :)

Marko, Jennifer Aniston on kyllä ihan kaunis, mutta siitä puuttuu joku sellainen särmä, joka saisi minut haluamaan olla kuin Jennifer. :) Pitäis olla vähän jotain persoonallisuutta ja/tai asennetta enemmän.

Minja kirjoitti...

Tiina, tee lista, tee lista, tee lista! :D
Zooey on ihku. :)

irwikissi kirjoitti...

Oi, itsekin olen suunnitellut joskus tekeväni tämmöisen listan! :)

Kate Winsletista minäkin tykkään, samoin Juliette Lewis on mainio. Sienna Millerille en ole oikeastaan koskaan lämmennyt, jotenkin sen pärstä ei ole alun alkaenkaan ollut millään tavalla mieleen jäävä; en ole vaan ns. "saanut otetta" siitä... Factory Girlinä hän kyllä loisti, samoin sellaisena hieman vinksahtaneena taiteilijamuijana eräässä ihan äskettäin näkemässäni elokuvassa.. Jonka nimeä en nyt kyllä edes muista :/

Muita suosikkejani lienevät ainakin Audrey Tautou, Charlize Theron ja Scarlett Johansson, Uma Thurman ja Jennifer Jason Leigh ja... - Oho, melkoinen blondien kavalkadi! :D Pitääkin väsätä ihan kunnollinen oma lista. :)

Minja kirjoitti...

Irwikissi (saako sanoa tuttavallisesti Irwis vaan? :D), niin ne naismautkin vaan eroaa. Mua taas ei juurikaan sytytä nuo mitä listasit, paitsi Uma Thurman on kyllä ihan kiva. Ja Audreysta tykkään kyllä näyttelijänä kovasti.

Tinka kirjoitti...

Tähän on pakko hihkua Leea Klemola! :) Sen tyyli (mikä tyyli?), olemus ja ääni ja tapa sanoa asiat, niinko ne on.

Muita naisia ei ny tuu mieleen. Leea on kestosuosikkini, hih.

Ei nuo muutkaan pahoja esimerkkejä varmaankaan oo...

Minja kirjoitti...

Tinka, Leea Klemolakin on kyllä mainio, mutta ainakin minulle vähän eri tavalla mainio kuin mitä tällä listauksella hain.
Tää oli ehkä vähän sellainen "jos katselisin tyttöjä sillä silmällä"-juttu. Tai että tuollainen tyttö tahtoisin olla. :)

Tinka kirjoitti...

No, mutta hei, minun Leea mielenkiinto pitää sisällään myös tuon "sillä silmällä" aspektin ;) Siinä on vaan se jokin.
Olkoonkin nainen, ja luultavasti mioon täyshetero :D

Tämä oli tärkeä tarkennus. Eh.

Minja kirjoitti...

Selvä pyy. :)
Tarkennus oli kyllä tärkeä, ettei aleta epäillä! :D

Se on muuten jännä juttu, kuinka paljon helpompaa naisille tuntuu olevan sanoa toisesta naisesta jotain positiivista, kuin miehelle toisesta miehestä.. kauhean harvoin kyllä kuulee hetero miehen sanovan vaikka jostain näyttelijästä, että onpa hyvännäköinen. Herranen aika, sitähän pian leimautuu homoksi, jos niin menee sanomaan! :D

Haahis kirjoitti...

Mulla ehdottomat suosikit Uma ja Juliette Lewis. :)
Molemmissa on sitä jotain.