tiistai 6. huhtikuuta 2010

Let's dance to Joy Division

City-lehden "Kaikki seksistä"-palsta (itse luin tosin paperiversiota) sai luvan toimia tänään viihdykkeenäni, kun jouduin kuluttamaan aikaani keskustassa. Parasta viihdettä oli ehkä tämän kysymyksen vastaus:

Pidemmissä suhteissa tunnen kumppanin musiikkimaun ja valitsen rakastelun taustalla soivan musiikin sen mukaan. Mutta mikä on parasta rakastelumusiikkia silloin, kun kyseessä on yhden illan juttu?
Nainen, 25

Vastauksen alkuosa ei ollut mitenkään erikoinen, mutta erittäin hyvä pointti oli vastauksen lopussa:

Yhden illan suhteissa kriittistä on partnerista eroon pääseminen yön jälkeen. Myös tässä musiikki voi auttaa. Tieteellisissä tutkimuksissa on todettu modernin urkumusiikin olevan erityisen tehokasta ihmisten karkottamiseen, mutta Mamba tai Yö käynevät myös.

Niin totta! Minä ainakin karkottuisin samantien noilla musiikeilla.

PS. Pahotteilut kaikille Mamba- ja Yö-faneille, mutta en vaan tykkää. Eikä mun oo pakko jos en haluu.

PPS. Valitseeko joku oikeasti taustamusiikin rakastelulle? Varsinkaan yhden yön jutuissa?!

6 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Haah hah! Joutsenlaulu soimaan taustalle, niin johan läks.

En muista koskaan erityisesti valinneeni taustamusiikkia, varsinkin (täysin hypoteettisissa) yhden yön tapauksissa tuntuisi jotenkin toisarvoiselta asialta...
Mutta tuli mieleen, kun kerran yksi yösijan tarjonnut yritti vongata soittamalla Alice Cooperin Poisonia. Saa arvata lohkesiko piirakkaa...

Minja kirjoitti...

Hahaa. Arvaan, että ei. :D

Tiina kirjoitti...

Alice Cooperin Poisonia!!! :D :D :D
No multa ehkä olis voinut sillä lohjetakin.

En oo kyllä ikinä osannut olla niin laskelmoiva, että olisin ruvennut valkkaamaan musiikkia potentiaalisen rakastelutilanteen varalta. Musiikki joko soi tai sitten ei. Hyvää se kaikki on kuitenkin.

Tiina kirjoitti...

Viittasin siis musiikkin tuolla viimeisellä lauseella, mutta toki se muukin on hyvää. :D

Kirsikka kirjoitti...

Eipä ole kauheasti rakastelumusiikkia tullut valittua, mutta nykyiseni kanssa ekalla kerralla soi taustalla Kotiteollisuuden single-levy. Koska olin juuri saanut sen mieheltä lahjaksi. IhQ romanttista... :)

Minja kirjoitti...

Heh, Kotiteollisuushan on tunnetusti varsin romanttista. ;)