maanantai 3. toukokuuta 2010

I feel no brains at all

Aamulla oli mielessä jotain asioita, mitä voisin tänään kirjoitella blogiin, mutta ne kaikki asiat katosivat jonnekin ajatusavaruuteen (PUFF vaan kuului ja sinne ne meni), kun huomasin yllättäen maailman parhaan Ihastuspojan palanneen taas töihin! Tuli ihan yllätyksenä koko juttu, viime viikon lopulla oli kuulemma soiteltu, että tulisitkos taas takaisin. Nyt jos viljelisin hymiöitä näissä kirjoituksissa, niin tähän vois laittaa vaikka parikymmentä sellaista.

*****
PS. Tampereella on juhlittu vappua niin railakkaasti, että runokivetkään ei pysy paikoillaan:

Sen lisäksi tamperelainen nuoriso kunnostautui mellakoimalla ja haittaamalla palokunnan työskentelyä: http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/177899.shtml.
Ja juhlaväki on kuulemma tehokkaasti vältellyt laittamasta roskiaan varta vasten pitkin kaupunkia tuotuihin isoihin roskiksiin. Kertoi Aamulehden paperiversio.
Näin meillä. Oma henkilökohtainen vappuni oli tosin ihan mukava ja rauhaisa. Kuinkas muiden vaput?

3 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Meinasin kanssa ensin tuohtua tosta mellakoinnista ja urputtaa blogissani siitä, miten jotkut on tyhmiä eikä osaa käyttäytyä, mutta sitten menin ajatusketjussani niinkin pitkälle, että tajusin niiden todennäköisesti olleen jotain anarkisteja (googlauksen lopputuloksena päättelin, että Näsinpuistossa oli joku alakulttuurikansan vappupicnic), ja sitähän se anarkia on: sekasortoa ja vikurointia virkavaltaa vastaan.

Tulipas pitkä virke.

Minja kirjoitti...

Onhan se vähän niinkin.
Mut noissa aamulehden kuvissa ei vaan näy kauhean alakulttuurisen näköistä porukkaa, eikä ne musta näytä edes niin vanhoilta (20-30 vee) mitä joka paikassa väitetään. Mut ehkä noi kuvat ei kerro koko totuutta. :)

Mimmu kirjoitti...

Pientä kerrontaa mun vapusta onkin mun blogissa. Eli ei ihan niinkuin piti -vappu. Vesisade ja kaikki pilas sen. :(