lauantai 27. marraskuuta 2010

Pictures of you


Olen tässä erinäisistä syistä mietiskellyt ihmisen ulkonäön arvioimista pelkän valokuvan perusteella. Kuten vaikka nyt jossain nettitreffisivustoilla tai facebookin areyouinterested-tyyppisillä sivuilla. Koska tosiasiahan on, että sellaisilla sivuilla ihminen luo mielikuvansa toisesta pelkän kuvan perusteella, ja useimmiten vielä yhden ainoan kuvan.

Mutta sitten katson sellaisten ihmisten kuvia, jotka tunnen oikeassakin elämässä, kuten Kesäpoika, ja mietin, että kiinnostuisinko siitä pelkän kuvan perusteella ja tulen tulokseen, että enpä usko. Tai töin nuori söpö poika. Jos minun pitäisi pitää sitä söpönä pelkän fb-profiilikuvan perusteella, niin en pitäisi. Ja oikeasti ne kumpikin on mitä mukavimman näköisiä miehenpuolikkaita.

Ja silti sitä itsekin on kovin hanakka päättämään yhden kuvan perustella kuka ihminen on viehättävä ja kuka ei.


3 kommenttia:

Thaimaa Pattaya kirjoitti...

Internetin kautta tapaamisessa on monesti ainoa vaihtoehto karsia vaihtoehtoja kuvien perusteella.

Kuten kirjoitit osat ihmiset, jotka ovat hyviä vaihtoehtoja karsiutuvat pelkästään huonon kuvan takia.

Thaimaa Pattaya profiileissa monet miehet sekoittavat hyvännäköiset transvestiitti ladyboyt kauniimmiksi kuin naiset.

Internet on ihmeitä täynnä.

marko77 kirjoitti...

Niin, vaikea kysymys. Kyllä se ulkonäkö kerää sen ensihuomion. Mutta moni kakku päältä kaunis on sisältä silkkaa kakkaa - eli ei se ulkonäkö kyllä niitä muita ominaisuuksia paljoa korjaa. Valitettavasti.

Minja kirjoitti...

Hei Marko, mut siitähän tässä ei nyt ollutkaan kysymys. Tää oli nyt vain tällainen pohdinta siitä, että miten erilailla sitä näkee ihmisen pelkästään kuvasta ja livenä. Että jos nyt näkisin vaikka Kesäpojan kuvan, joka on livenä todettu sekä söpöksi ETTÄ kivaksi ihmiseksi, niin pelkkä kuva ei saisi minua kiinnostumaan siitä.
Tottakai se sisältö vaikuttaa sitten kun tunnetaan!