torstai 15. heinäkuuta 2010

Don't waste your time on me



Jotenkin aina käy niin, että ajaudun epämääräisiin silmäpelitilanteisiin nuorien söpöjen poikien kanssa. Liian nuorien. Esim. kevättalvella oli sellainen hymysilmäinen, ihan tavattoman suloinen poika, joka kulki päivisin aina bussipysäkin ohi, kun odotin töistä lähtiessä bussia. Ja nyt sitten se Ylpön näköinen poika aamubussissa. (niin ja tuskin se herra B:kään kovin vanha vielä on..)

Eipä sillä, että harmittomalla silmäpelillä mitään ikärajoja olisi. Ja onhan se ihan imartelevaa, kun itseäni kymmenen vuotta nuoremmat pojat vielä suovat huomiota. Mutta sitten toisaalta taas saan siitä jotain ikäkriisejä. Koska tiedä, että ne pojat luulevat, että olen paljon nuorempi kuin olen, koska aina kuulen näyttäväni joltain kaksvitoselta. Mikä siis on kymmnenen vuotta totuutta vähemmän. Ja sitten ajattelen, että voi poikaparat, kun tietäisivät vaan totuuden.

Ja en tiedä pitäisikö ihan vähän huolestua siitäkin, että itse pidän niitä liian nuoria poikia söpöinä ja kauniina ja ihanina? Kauhean hävytöntä, hyi minua.



2 kommenttia:

Haahis kirjoitti...

Älä huoli, et sä ole ainoa... :D :D

Minja kirjoitti...

Ihanaa. :)