tiistai 8. kesäkuuta 2010

Heartburns

Kaikenmaailman kesälomat ja kesäaikataulut ja ties mitkä aiheuttavat tietysti sen, että joudun ikään kuin etsimään Herra B:n taas uudestaan. Ei voi yhtään tietää, missä se seuraavan kerran putkahtaa vastaan.

Jännitystä elämään tuottaa myös hiustenvärjäysprojekti. Olen ollut niin samanvärinen jo niin kauan aikaa, että ihan hirvittää vaihtaa väriä. Vaikka koko ajan tiedän, että voin aina palata vanhaan tuttuun jos siltä tuntuu. Mutta pääni kaipaa piristystä, joten muutos on edessä!

Kävin tänään hengailemassa Hatanpään kartanon ja Arboretumin alueella. On se vaan kaunis paikka. Voisin laitella huomenna vaikka jonkin verran kuvia. Siinä kun istuskelin järven rannalla, aurinko paistoi täydeltä taivaalta, linnut lauloi ja kahvilan terassilla vanha herra soitteli haitaria, niin ei paljon olisi täydellisempi kesäpäivä voinut olla.


2 kommenttia:

Annikki kirjoitti...

Heip,

lupasin kutsua sinut mukaan kesähaasteblogiin, johon voi osallistua kirjoittamalla tai piirtämällä tai valokuvaamalla tai, no ihan millä tahansa. Haasteita olisi noin kolmen viikon välein. Jos on aikaa ja kiinnostusta, niin tuolta se löytyy:

artesokka

ja muutkin lukijat tervetulloo.

Minja kirjoitti...

Hei kiva, kuulostaa hauskalta! Kaikki haasteet on aina tervetulleita. :)