perjantai 29. heinäkuuta 2011

Kesäjuttui


Kesäloma vetelee viimeisiään. Loma on ollut ihana, hauska, kuuma.. ja liian lyhyt. Paljon asioita on jäänyt tekemättä, mitä loman alkaessa vakaasti päätin tekeväni.

Ruisrockreissu Ihastuspojan ja kumppaneiden kanssa sentään tuli tehtyä. Sää suosi, kaikki sujui muutenkin loistavasti ja meillä oli ihan superhauskaa. Jossain vaiheessa kun istuskeltiin kaksin jossain nurmikolla Ihastuspojan kanssa ja puhuttiin työkavereista, se sanoi, minun olevan kyllä jo työystävä. Se oli kivasti sanottu ja sai mielen entistä hymyilevämmäksi.




Sen lisäksi olen käynyt mökillä, pessyt mattoja, tullut siihen tulokseen, että olen liian vanha pesemään mattoja laiturilla polvillaan, kun en seuraavana päivänä meinannut päästä kävelemään. Paarmoille en ollut silti liian vanha, kelpasin ruoaksi kyllä.

Olen myös nauttinut citykesästä, käynyt Arboretumissa ja maailmanpyörässä ja syönyt ulkolounaita. Rakastan kesä-Tamperetta.

Eilen tapasin taas yhden uuden vanhan blogitutun ekaa kertaa. Tai toista, itseasiassa, eka tapaaminen oli pikaisa ja hämmentävä bussipysäkkikohtaaminen joskus aikoja sitten, mutta nyt tavattiin ensimmäistä kertaa ihan tarkoituksella. Ja kylläpä olikin mukavaa, aika vierähti ihan huomaamatta, vaikka ensin vähän jännitti!




Nyt on toisaalta kiva mennä maanantaina taas takaisin töihin, nähdä kaikkia kivoja työkavereita pitkästä aikaa. Toisaalta taas olisi ihanaa jatkaa tätä päämäärätöntä ja helteistä haahuilua vielä pari viikkoa.

Kesä. ♥


4 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Loma on trehnyt tehtävänsä, jos töihinpaluu tuntuu mukavalta ajatukselta! Minä jatkan tätä päämäärätöntä ja helteistä haahuilua vielä hetken. Pianhan on taas pimeää, kylmää ja märkää, mutta tämä kesä on ollut aivan omaa luokkaansa monella tavalla. Uskon vakaasti siihen, että sen muistot lämmittävät vielä marraskuussakin :)

Minja kirjoitti...

Tältä kesältä on kyllä tosiaan paljon kivoja muistoja. Ja kesähän jatkuu vielä, vaikka minä töihin joudunkin palaamaan ja vielä on odotettavana monta kivaa kesäjuttua!

Tinka kirjoitti...

Hyvä loma, hyvät työkaverit - siinäpä ne tärkeimmät potkijat töihin paluulle. Tiiän tunteen :)
Vielä on kesää jäljellä!

Sori, oli pakko...

Ja ihan turhaan jännitettiin, ollaan me vaan höpöjä :D

Minja kirjoitti...

Vielä tulee kauniita päiviä! :D